Om os

Hvem er Klart blomster og design

Jeg er kvinden bag ved værkstedet, lige siden jeg kan huske, har jeg elsket at arbejde med blomster og botaniske materialer, generelt legen med materialet ligger i mit DNA i 2000 bliv jeg færdiguddannet blomsterdekoratør og lige siden har blomstervejen ligget åben og givet mig en masse faglig viden og kompetencer, som har formet mig til den jeg er i dag! KLart opstod i 2019 og da jeg skulle vælge et navn til mit værksted endte det med en ordleg KL er lig med en forkortelse af mit navn.

Kristine Lyngsaa, så tilførte vi art og det er jo KLart blomster og design.

Ide udvikling og design er en stor del af min hverdag hvor inspiration findes mange stedet i min hverdag.

Jeg er timelærer og underviser på Aarhus business Collage hvor vi uddanner kommende blomsterdekoratører. Ligeledes er jeg uddannet dommer i Vores branche, hvor konkurrence er og har været en stor del af min karriere med flere Danmarks mesterskaber og Nordisk mesterskaber på CV.
Derudover har jeg repræsenteret Danmark ved Verdens mesterskaberne 2 gange med gode resultaler, det har bragt mig verden rundt og givet rigtig meget viden og kompetencer som jeg elsker at videre bringe igennem mit håndværk i KLart blomster og design.

Værkstedet ligger i forbindelse med min private bolig og derfor oplever i min hverdag helt tæt på, når du besøger værkstedet!